חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ת"א 388-12-09

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום חיפה
388-12-09
31.1.2012
בפני :
שלמה לבנוני

- נגד -
:
1. 1 אימרה נויוירט (המנוח)
2. 2 אווה נויוירט
3. 3 שושנה שטרנברג
4. 4 יוסי נוי

עו"ד אופירה אשל
:
1. 1 מאמון טאהא
2. 2 שירביט חברה לביטוח בע"מ

עו"ד אבו חאטום
החלטה

1.            לאור הודעת ב"כ הנתבעים 1 ו- 2 נשוא החלטתי מיום 30.1.12 בדעתי להורות על הגשת תצהירי עדויות ראשיות. לאחר שהן יונחו בפניי אזמן ישיבת קדם משפט. הנני פוטר, בשלב זה, את ב"כ הנתבעים מהגשת תצהירי חוקרים, הגם שהנני מורה שבמועד שייקבע להלן הם ייחתמו ויאומתו הגם שלא יוגשו בשלב זה, ואולם איני פוטר מהגשת תצהירי עדים אחרים.

2.            לנוכח יציאתי לחופשת שבתון מתוכננת בת ארבעה חודשים ב-1.3.12, וסדרי עבודתי עקב כך, אקצוב מועדים ארוכים להגשת התצהירים.

3.            ב"כ התובעים תגיש תצהירים כאמור תוך 90 יום מיום המצאת החלטתי זו, בהעתק לחברה.

4.            ב"כ הנתבעים יגיש תצהירים כאמור תוך 90 יום מיום קבלת תצהירי ב"כ התובעים, בהעתק לחברה.

5.            נדחה לתזכורת מעקב ליום 21.8.12.

6.            המזכירות תמציא העתק מהחלטתי לב"כ הצדדים.

ניתנה היום,  ז' שבט תשע"ב, 31 ינואר 2012, בהעדר הצדדים.

_________________________

שלמה לבנוני, שופט

סגן נשיא התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>